The Artist’s Way

Wil jij voluit leven, je laten leiden door intuïtie en liefde? Overstemt jouw innerlijke criticus dit nog te vaak?

Werk in drie maanden toe naar je authentieke leven en voel hoe dit steeds eenvoudiger wordt naarmate je vordert in de cursus.

The Artist’s Way door Julia Cameron

In de cursus The Artist’s way stem je je steeds meer af op je eigen stroom, jouw pad. Gaandeweg leer je de synchroniciteit ontdekken in je leven. De ruis neemt langzamerhand af, de stem van de criticus verstilt.

Je leert op de uitdagingen die je tegenkomt in je leven te reageren vanuit bereidwilligheid en niet vanuit weerstand. In The Artist’s way is er allereerst aandacht voor jou, voor jouw herstel. Wanneer je beter in je vel zit, kun je je ook beter verbinden met anderen, liefdevol en warm.

Mijn ervaring met The Artist’s Way

Toen ik een paar jaar geleden zelf deel nam aan de cursus ontstond het sterke verlangen deze cursus door te geven. Mede dankzij mijn deelname heb ik een aantal dingen in mijn leven vormgegeven (waaronder mijn eigen praktijk) waar ik al jaren van droomde maar waar ik niet toe kwam, of beter gezegd, waarbij ik me liet tegenhouden door mijn innerlijke criticus. Graag zou ik anderen helpen hetzelfde te doen.

Mijn stijl is redelijk intuïtief, ik werk vanuit een basis van levenservaring, mijn opleiding tot kunstzinnig therapeut en mijn ervaring en bijscholing op het gebied van stemwerk.